Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident de muncă mortal, pe șantierul autostrăzii, la Sebeș: Un muncitor de la Straco Grup a căzut de pe un pod

Publicat

Un muncitor la autostradă în zona Sebeş şi-a pierdut viaţa, luni seara, după ce a căzut în gol 20 de metri de pe un pod în construcţie aflat la ieşirea din oraş spre localitatea Daia. Din primele informaţii, bărbatul era angajat la  „Straco Grup”, firma ce desfăşoară lucrările la tronsonul de autostradă Orăştie – Sebeş.

Bărbatul, Z.V. este din Buzău şi avea 45 de ani. Apelul la 112 a fost făcut de muncitorii la autostradă, la ora 23.20.

La faţa locului s-au deplasat un procuror şi reprezentanţi ITM, alături de poliţişti, care au demarat cercetările, pentru a stabili condiţiile în care s-a produs incidentul.

Acesta este cel de-al doilea accident mortal din ultima lună la Straco Grup – firma care efectuează lucrări la autostradă pe tronsonul Vintu de Jos – Sebeș – Cut. În urmă cu două săptămâni, pe șantierul autostrăzii, în zona Cut, un alt angajat al Straco Grup a fost accidentat mortal. Atunci, un agent de pază a fost strivit de un autovehicul de mare tonaj şi a decedat. În urma cercetărilor făcute de poliţişti la faţa locului, conducătorul auto nu a observat, la manevra de dat înapoi, că bărbatul se afla în spatele camionului şi a trecut peste el.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “echipa operativă de cercetare, deplasată la faţa locului a stabilit faptul că Z.V., de 45 de ani, din judeţul Buzău, muncitor asfaltator, angajat al societăţii care execută lucrări la autostradă, în timpul programului de lucru, efectua lucrări la km. 300 +430 de metri al autostrăzii, în zona ce traversează DJ 106 K, iar, din neatenţie, a căzut prin deschizătura ce separa cele două sensuri de mers ale autostrăzii, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri şi a decedat. La faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident de muncă.”

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax