Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT mortal pe drumul spre Gheţarul Scărişoara. Un bărbat şi o femeie, cetăţeni străini, au murit, după ce s-au răsturnat cu un ATV

Publicat

atv rasturnatUn accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă după-amiaza în Munţii Apuseni, la circa 15 kilometri de peştera (gheţarul) Scărişoara. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce s-au răsturnat cu un ATV.

Una dintre acestea, un bărbat, a fost găsit în stare de inconştienţă (stop cardio-respirator), fiind efectuate manevre de resuscitare. Cealaltă persoană rănită, o femeie, a intrat ulterior în stop cardio-respirator. Viaţa celor doi nu a mai putut fi salvată de personalul medical.

UPDATE: Cele două persoane circulau cu un ATV înmatriculat în Elveţia, la momentul accidentului. În cazul bărbatului, E.P. (64 de ani), a fost confirmată cetăţenia elveţiană. Acesta ar fi pierdut controlul autovehiculului, pe sensul de coborâre dinspre gheţar, din cauza vitezei neadaptate, într-o curbă şi s-a izbit de un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara carosabilului. Femeia ar fi fost pe locul pasagerului, pe ATV. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD, însă cei doi nu au mai fost transportaţi la spital, între timp medicii declarând decesele în acest caz.

Accidentul s-a petrecut pe DC 260, în raza localităţii Dobreşti, pe drumul ce face legătura între Gârda de Sus (DN75) şi Gheţarul Scărişoara.

La faţa locului au fost chemate să intervină echipaje de la ISU Alba – Pichetul Cîmpeni, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţie.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, în 1 octombrie, în jurul oreo 15,13, poliţiştii Postului de Poliţie Gârda de Sus au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DC 260, pe raza comunei Gârda de Sus, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, un cetăţean elveţian, în vârstă de 64 de ani, în timp ce conducea un ATV în direcţia Gheţar – Gârda de Sus, într-o curbă cu viraj la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum în pantă, a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de o stâncă.

În urma accidentului conducătorul ATV –ului şi o femeie în vârstă de 63 de ani, pasageră pe autovehicul, au decedat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Martor

    sâmbătă, 01.10.2016 at 18:55

    Nu au intrat in pod ci intr o stanca cu atv ul . Si decesul sa stabilit la fata locului de doctorul de pe elicopterul smurd nu la spital . Au fost facute resuscitari peste o ora…Masinile smurd venite la accident neavand doctor doar asistenti smurd de serviciu . Femeia a fost constienta in jur de 10 -15 minute dupa venirea ambulantei iar barbatul era inconstient la venirea smurdu lui ! Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca in pace pe saraci oameni ! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax