Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT MORTAL la Inoc, între Aiud şi Unirea: Un bărbat care conducea un tractor a fost LOVIT de TREN

Publicat

accident locomotiva tren Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost lovit de tren, la Inoc, lângă Aiud, în judeţul Alba. Accidentul s-a petrecut joi după-amiaza, în jurul orei 15.40.

Din cauza leziunilor grave suferite, viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Acesta conducea un tractor în momentul în care a traversat o trecere de cale ferată, în zona Inoc şi a fost lovit de o garnitură de tren.

UDPATE: Bărbatul care a fost lovit de tren este din Inoc şi are 34 de ani. A fost rănit grav şi transportat la spital. Acesta conducea un tractor la care era ataşată o căruţă şi a încercat să traverseze calea ferată printr-un punct semnalizat acustic şi vizual. A fost lovit de trenul de călători InterRegio Bucureşti – Satu Mare, care circula pe magistrala 300. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 424. Circulaţia trenului a fost întârziată circa 40 de minute.

UPDATE1: Bărbatul a decedat din cauza rănilor deosebit de grave.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să intervină joi, 15.10.2015, pentru soluţionarea unui accident rutier produs în localitatea Inoc, comuna Unirea, la trecerea la nivel cu o cale ferată.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din comuna Unirea în timp ce conducea un autotractor, ce tracta un atelaj nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale unei treceri la nivel cu cale ferată fără barieră, intrând în coliziune cu un tren Interegio ce se deplasa pe ruta Bucureşti – Satu Mare.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale. Câteva ore mai târziu, acesta a decedat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax