Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la Oaşa. O motocicletă a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un un autocamion

Publicat

Un accident rutier a fost semnalat sâmbătă după-masa, în jurul orei 15.30, la aproximativ 7 kilometri de Oaşa, în Munţii Sebeşului, judeţul Alba.

O motocicletă condusă de un bărbat de naţionalitate maghiară (Ungaria) a intrat în coliziune cu un autocamion. Conducătorul motocicletei şi o femeie, tot cetăţean maghiar, pasageră, au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Sebeş. Din cauza leziunilor, aceştia au fost trimişi ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Cele două persoane implicate în accidentul rutier circulau în coloană, într-un grup de 7-8 motociclişti.

UPDATE: Cele două persoane aflate pe motocicleta implicată în accident au suferit fracturi, bărbatul în zona umărului, iar femeia – la picior. Aceştia sunt din Bekescsaba şi Szeged (Ungaria). Din primele cercetări, impactul cu autocamionul s-a produs după ce motocicleta a pătruns pe contrasens.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 16.07.2011, ora 15.25, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DN67C avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări ale echipei deplasate la faţa locului, a rezultat că P.L., de 49 de ani, cetăţean maghiar din Bekecsaba, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 67 C, în direcţia Sebeş – Oaşa, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra motocicletei şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de S.I., de 35 de ani, din comuna Mihai Bravu, judeţul Giurgiu.

În urma accidentului, conducătorul motocicletei a suferit o fractură la nivelul claviculei stângi, iar T.I., de 43 de ani, din oraşul Szeged, Ungaria, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni corporale uşoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax