Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT de TREN în Lunca Mureșului. Un tânăr GRAV RĂNIT. Acceleratul Brașov-Budapesta a spulberat o mașină

Publicat

Un tânăr a fost rănit grav într-un accident petrecut marți în jurul orei 18.45, la trecerea la nivel de cale ferată din localitatea Lunca Mureșului. Șoferul unui autoturism care nu s-ar fi asigurat la o trecere peste calea ferată fără barieră, care era semnalizată corespunzător cu indicatoare, a fost surprins de acceleratul Budapesta – Brașov.

Traficul feroviar este întrerupt. Șoferul autoturismului este rănit grav.

UPDATE: Şoferul rănit este un tânăr de 22 de ani. Acesta a fost scos din mașină și este conștient, cu convulsii. Acesta s-ar fi aflat singur în mașină.

Mașina implicată în accident este un Volkswagen Passat. Potrvit unor martori, autoturismul a fost târât circa 50 de metri în urma impactului cu locomotiva.

ISU Alba a transmis că la faţa locului a fost chemat să intervină Detașamentul Aiud (două ambulanţe și 7 subofițeri) pentru descarcerare și acordarea primului ajutor unei persoane încarcerate într-un autoturism lovit de tren în Lunca Mureșului, spre Gura Arieșului.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la data de 24 iulie, în jurul orei 18.45, pe Drumul Comunal 2 – Lunca Mureş -Gura Arieșului, la trecerea la nivel cu calea ferată, un tânăr de 22 de ani, din comuna Lunca Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului „oprire”, fiind surprins de trenul Inter Regio, 1367-2, care circulă pe ruta Budapesta – Braşov.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital.

Traficul feroviar a fost blocat aproximativ 120 de minute.

Cercetările sunt continuate.

foto: Reka Vass

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax