Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ACCIDENT GRAV pe DN1, la Apoldu. Un mort şi patru răniţi, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit din cauza vitezei și ploii

Publicat

accapoldu Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe Drumul Național 1, în localitatea sibiană Apoldu de Sus, din cauza vitezei neadaptate condiţiilor de ploaie torenţială.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, s-a circulat îngreunat (dirijat de polițiști) pe DN1 Sibiu – Alba Iulia, la kilometrul 337+500 de metri, la intrarea în localitatea Apoldu de Sus dinspre Sibiu, între orele 08.10 – 10.15, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a transmis, marţi, că două maşini s-au ciocnit pe drumul naţional 1, în localitatea Apoldu de Sus. „Pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină care era condusă regulamentar. Şoferul vinovat a decedat, iar în maşina lovită era o familie cu doi copii”, a precizat Luciana Balteş, potrivit News.ro.

Potrivit acesteia, adulţii şi unul dinte copii sunt răniţi uşor, însă un copil de patru – cinci ani a fost rănit grav, fiind transportat la spital.

UPDATE: În accident şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului Rover, un bărbat de 59 de ani in Braşov. Acesta se deplasa spre județul Alba, iar, într-o curbă la stânga pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, a intrat pe contrasens unde a lovit o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani din județul Vaslui, scrie oradesibiu.ro.

În mașina care circula regulamentar se afla o familie de patru persoane (doi copii).

YouTube video

surse: digi24.ro, oradesibiu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax