Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE: Accident cu trei victime, în apropiere de Șona, județul Alba. Două mașini implicate

Publicat

Un accident s-a produs miercuri, în apropiere de Șona (Alba). Reprezentanții ISU Alba au transmis că, din primele informații, o persoană ar fi încarcerată și inconștientă. Ulterior, după ajungerea la fața locului, pompierii au corectat informația. 

”Garda de intervenție Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DJ107, pe raza localității Șona.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un auto implicat. Este posibil ca o persoană să fie încarcerată, inconștientă.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii” au transmis inițial reprezentanții ISU Alba.

UPDATE: 

Reprezentanții ISU Alba au corectat informația după ce forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului.

Este vorba de 2 auto implicate în care se aflau 3 persoane.

Toate cele 3 persoane sunt constiente, cu răni ușoare. Nu sunt persoane încarcerate, au transmis reprezentații ISU Alba.

La fața locului s-a deplasat și Poliția.

UPDATE 2:

„Miercuri, 3 ianuarie 2024, în jurul orei 15.00, un bărbat de 64 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Nouă din localitatea Șona, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 74 de ani, din municipiul Blaj.

În urma accidentului, conducătorii celor două autoturisme și o femeie de 71 de ani, pasageră în primul autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax