Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT grav provocat de un şofer din Alba, în judeţul Sibiu. Doi tineri răniţi după ce acesta a depăşit o coloană de maşini

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Doi tineri au fot răniţi grav şi au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară condusă de un şofer din Alba, pe DN14, în localitatea sibiană Ruşi. Bărbatul a intrat într-o depăşire neregulamentară, iar şoferul autoturismului lovit intenţiona să facă un viraj la stânga.

Potrivit IPJ Sibiu, marţi, în jurul orei 17.00, pe DN 14, în localitatea Ruşi, un conducător auto în vârstă de 52 de ani, domiciliat în judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară spre municipiul Mediaş, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător auto efectua manevra regulamentară de viraj la stânga.

Autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod de pe partea stângă a drumului.

Impactul a dus la rănirea gravă a persoanelor aflate în autoturism, conducătorul auto în vârstă de 25 de ani şi pasagera din dreapta, în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Sibiu, care au fost transportaţi şi au rămas internaţi la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Şoferul autoutilitarei este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax