Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un timișorean și un șofer din Lugoj și-au ciocnit mașinile în apropiere de Șibot. În urma accidentului un copil de 9 ani a fost rănit

Publicat

politie

Un șofer din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, în afara localității Șibot, nu a păstrat distanța în mers, și a intrat în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat din Lugoj. În urma accidentului, conducătorul primului autoturism şi un minor în vârstă de 9 ani, pasager în a doua mașină, au suferit leziuni corporale uşoare.

Vineri seara, la ora 18.28, pe DN 7, la kilometrul 350, în afara localităţii Șibot, A.K., de 61 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă cu autoturismul care circula în faţa sa, care era condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Lugoj, judeţul Timiş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătorul primului autoturism şi un minor în vârstă de 9 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax