Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Alba Iulia, la intersecția străzilor Toporașilor și Mesteacănului. O femeie a fost rănită și transportată la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marți, 30 aprilie, în jurul orei 13.00, la intersecția străzilor Toporașilor și Mesteacănului din Alba Iulia. Au fost implicate două autoturisme, iar o femeie a fost rănită și transportată la spital.

Din primele informații transmise de IPJ Alba, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, între două autoturisme, ambele înmatriculate în județul Alba.

Victima, în vârstă de 42 de ani, din Alba Iulia, este conducătoarea uneia dintre mașinile implicate în accident. Aceasta a fost transportată la spital în stare conștientă, cu posibile fracturi.

UPDATE: În accident a fost implicat un autoturism Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare AB 08 GCV condus de G.A. (42 de ani), o femeie din Alba Iulia, care nu a respectat semnificaţia semnului de circulaţie “Oprire” la intersecţia menţionată şi a intrat în coliziune cu un Volkswagen Golf (AB 16 DNS) condus de un tânăr de 18 ani, I.V.N. din Vinţu de Jos. Ambii şoferi au suferit leziuni uşoare. Aceştia nu se aflau sub influenţa alcoolului.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 13.18, la intersecţia străzilor Toporaşilor cu Ştefan cel Mare (fosta Mesteacănului) din municipiul Alba Iulia, G.A., o femeie de 42 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Vinţu de Jos, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în zidul unei societăţi comerciale din apropiere.

Cei doi conducători auto au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ispas daniela

    marți, 30.04.2013 at 17:27

    imi poate spune cineva numerele de inmatriculare ale celor 2 autoturisme implicate in accident? multumesc!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax