Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Alba Iulia. Şoferiţă rănită după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară

Publicat

pol

masina politie rutieraO tânără în vârstă de 22 de ani a ajuns cu leziuni la spital, în urma unui accident rutier petrecut luni dimineaţa, în Alba Iulia, la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Gheorghe Doja. Maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară al cărui şofer nu i-a dat prioritate.

Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 9.06, T.C., de 24 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce conducea un microbuz de marfă pe strada Gheorghe Doja din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani, din Abrud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autovehicul a suferit leziuni corporale ușoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax