Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în fața Casei de Pensii Alba. O femeie a fost acroșată de un autoturism pe trecerea de pietoni

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. O femeie a fost acroșată de un autoturism în timp ce se angajase să treacă strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut în fața sediului Casei Județene de Pensii. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru investigații medicale. La momentul preluării ei de către ambulanță, se afla în stare de conștiență.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 27.07.2012, ora 9.33, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, M.G., de 59 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 79 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator rutier şi marcaj.

În urma accidentului femeia a suferit o fractură la nivelul unui membru inferior, rămânând internată în spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţia faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax