Connect with us
Publicitate

BLAJ

ACCIDENT în lanț la Valea Lungă, provocat de un șofer de 19 ani, care conducea băut. Patru mașini avariate

Publicat

politie noaptea

Patru mașini avariate și dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Este urmarea unui accident petrecut duminică la Valea Lungă.

Potrivit IPJ Alba, un tânăr de 19 ani, din Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din localitatea Valea Lungă, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și ar fi intrat în coliziune cu altă mașină, provocând o tamponare în care au fost implicate, în final, 4 autoturisme și o remorcă.

În urma testării conducătorului auto care a provocat tamponarea, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Accidentul s-a petrecut duminică noaptea, în jurul orei 1.00 și s-a soldat doar cu pagube materiale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax