Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în Mihalț: Un camion a intrat pe contrasens și a lovit o mașină. Șoferul este rănit

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineață în localitatea Mihalț. Un camion a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism. Șoferul autoturismului este rănit.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, joi, la ora 9.16, „poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Mihalţ s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, care au constatat că H.C.A., de 35 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Mihalţ – Teiuş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă periculoasă la dreapta a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de D.G.I., un bărbat de 40 de ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba. În urma accidentului conducătorul autoturismului a suferit o fractură costală.

H.C.A. a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax