Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident între două autocamioane, în zona Hanul dintre Sălcii, la ieşire din Alba Iulia. O persoană a fost rănită. Trafic blocat

Publicat

Şoferul unui autocamion a fost rănit într-un accident rutier petrecut marţi, în jurul orei 14.00, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, în zona Hanului dintre Sălcii. Traficul  a fost îngreunat pe ambele sensuri mai bine de două ore.

În evenimentul rutier au fost implicate două autocamioane. A fost necesară intervenţia ISU, pentru scoaterea unuia dintre şoferi din autovehicul.

În urma accidentului, a mai fost avariat un autoturism.

Traficul s-a desfăşurat cu dificultate atât pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, cât şi spre ieşirea din municipiu. Pentru a ieşi din oraş, înspre Sebeş, a fost nevoie de aproximativ 40 de minute. Şoferii au fost sfătuiţi fie să aştepte până în jurul orei 16.20, când circulaţia în zona urma să fie reluată în condiţii de trafic normal, după degajarea carosabilului, fie să apeleze la rute ocolitoare.

Unul dintre autocamioanele implicate are număr de Bucureşti. Acesta a fost lovit din spate de un alt autocamion, de Bihor. Din primele cercetări, accidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului că acesta din urmă nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de cel din faţa sa. Şoferul din autovehiculul de Bihor a fost rănit în zona membrelor inferioare şi transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Din declaraţiile martorilor, se pare că nu ar fi „prins” frânele autovehiculului, în momentul producerii evenimentului rutier.

UPDATE: Vă prezentăm precizările oferite de IPJ Alba: „La data de 6.12.2011, ora 14.05, pe DN1 la km 375+230 metri, T.M., de 33 de ani, din comuna Batar, judeţul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Alba Iulia-Sebeş, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de o autoutilitară condusă de N.M., de 67 de ani, din Bujoreni, judeţul Vâlcea, intrând în coliziune cu acesta, după care a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic din partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma accidentului, T.M. a suferit leziuni în zona membrelor inferioare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax