Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Abrud: Femeie de 48 de ani, acroşată de o maşină, în timp ce traversa strada pe lângă trecerea de pietoni

Publicat

politie

Masina Politie MCV 1O femeie în vârstă de 48 de ani din Abrud a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut marţi, în Piaţa Eroilor din oraş. Aceasta încerca să traverseze strada în apropierea trecerii de pietoni şi a fost acroşată de o maşină. Poliţiştii atrag atenţia că indisciplina pietonilor este una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere grave în judeţ.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost anunţat la poliţie la ora 13.20. Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti din Abrud deplasată la faţa locului a rezultat că B.P., de 55 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Bucium, o acroşat-o pe o femeie în vârstă de 48 de ani, din Abrud, care s-a angajat în traversarea străzii, în apropiere trecerii de pietoni.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţia Alba atrage atenţia asupra faptului că indisciplina pietonilor rămâne, în judeţ, una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere grave (locul doi) şi recomandă pietonilor să respecte regulile privind utilizarea şi traversarea drumului public.

Citeşte şi Bilanţ la IPJ Alba pe patru luni: 40 de accidente rutiere grave şi mai multe infracţiuni descoperite în flagrant. Peste 3000 mc de lemn confiscat

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax