Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Alba Iulia. Bărbat lovit pe trecerea de pietoni, pe strada Tudor Vladimirescu

Publicat

trecere pietoni casa pensii accident

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Alba Iulia a fost lovit de un autoturism, marți seara, pe trecerea de pietoni aflată pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, în zona Casei de Pensii Alba. Acesta a suferi leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Vezi și UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 ianuarie 2019, în jurul orei 18.00, un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni din zona Casei de Pensii.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu fi implicaţi în asemenea evenimente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să acorde o atenţie sporită pietonilor, mai ales pe timp de noapte, iar pietonilor să se asigure foarte bine înainte de a se angaja în traversarea drumului şi să nu traverseze până când șoferii nu opresc pentru a le acorda prioritate!

Reamintim faptul că în urmă cu o săptămână, într-o singură zi, doi pietoni au fost loviți în timp ce traversau strada pe trecerile de pietoni, în municipiul Alba Iulia.

Vezi și UPDATE FOTO ACCIDENT la Alba Iulia. O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni, în Ampoi I

Vezi și UPDATE FOTO: Un nou ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia. Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Revoluției

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ilie

    joi, 31.01.2019 at 14:01

    Va recomand sa renuntati la fraza :”leziuni corporale usoare” . Ati pus vii diagnosticul? Stiti voi sigur cat de usoare sau grave sunt? Dupa o saptamana de spitalizare a unei victime dintr-un accident similar petrecut saptamana trecuta despre care la fel ati spus ca are „leziuni usoare”, aceeasta s-a ales cu dubla fisura la coloana,craniana si la umar. Stiti in ce consta recuperarea?
    Nu mai dezinformati

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax