Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

Publicat

YouTube video

INCENDIU la fabrica SOLINA – SUPREMIA din Alba Iulia. Una dintre cele mai mari fabrici de condimente din România, cea a grupului Solina, fosta fabrică Supremia, a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă dimineață. Este cel mai puternic incendiu înregistrat până acum în județul Alba.

supremia

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 06:20. După o oră, pompierii se luptau încă cu flăcările care au cuprins întreaga fabrică. Martorii au auzit o serie de explozii. Nu se știe deocamdată ce a provocat incendiul.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ALERTĂ DE FUM după INCENDIUL de la Solina-Supremia! ISU Alba: „Rămâneți în case”

Flăcările au zeci de metri înălțime și pompierii nu prea au ce să facă. Este cel mai grav incendiu petrecut vreodată în Alba Iulia.

fabrica

Fabrica era situată în Parcul Industrial de lângă șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia. 

Citește și VIDEO: Cum arată Supremia-Solina după incendiul devastator. Declarația prefectului de Alba despre degajările de fum

Cu ajutorul echipajelor de poliție, din curtea fabricii au fost evacuate trei TIR-uri, care mai apoi au fost parcate pe marginea șoselei de centură a municipiului Alba Iulia, lângă calea ferată. De asemenea, un echipaj rutier a restricționat accesul auto pe Calea Ciugudului, dinspre șoseaua de centură.

supremia

”Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de pe Str. Calea Ciugudului municipiul Alba-Iulia” a anunțat ISU Alba.

s

YouTube video

UPDATE: Nu s-au înregistrat victime, a anunțat ISU.

YouTube video

UPDATE 08:30- Potrivit ISU Alba, incendiul se manifestă la  hală producție condimente P+2.

Hala are o suprafață de 10. 000-12.000 mp, iar arderea se manifesta generalizat.

În sprijinul echipajelor care acționează la locul evenimentului acționează 4 autospeciale de stingere, două autoscări de intervenție la înalțime, descarcerarea și un echipaj de prim-ajutor.

YouTube video

Alte 6 autospeciale au fost dislocate în sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Mures. În total sunt 11 mașini de stingere.

Până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anunțarea populației din apropiere asupra prezenței fumului dens rezultat din procesului de ardere.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 02.02.2019 at 12:38

    Focul, cred ca izbucnit intr-un loc, nu pe tot intinsul fabricii. Instalatiile de alarma ar fi anuntat acest lucru. Nu cred ca autorizatia de functionare din partea ISU nu prevedea un scenariu de incendiu pe toata fabrica (daca-l aveau, daca nu cum functiona fara el ?). Mai eistau si instalatiile de spriclere, care plecau automat. De unde atata foc dintr-o data? Cred ca dupa incendiu va fi gasit un mare ghem de ata alba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax