Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Alba Iulia. Un pensionar din Blaj s-a izbit cu maşina de un sens giratoriu. Şoferul şi o pasageră, transportaţi la spital

Publicat

Selgros Alba Iulia 2Un accident rutier s-a petrecut loc joi dimineața, pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia. Un septuagenar din Blaj a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în insula centrală a sensului giratoriu din zona magazinului Selgros.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 februarie, în jurul orei 6.50, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, un bărbat de 78 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu insula centrală a sensului giratoriu din zona magazinului Selgros.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o femeie în vârstă de 73 de ani, din municipiul Blaj, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax