Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Cărpiniș-Gârbova: O tânără fără permis a lovit cu mașina o fată care stătea pe o bancă și a părăsit locul faptei

Publicat

masina politie

O fată de 15 ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut în satul Cărpiniș din comuna Gârbova. Se afla pe o bancă, în fața unei case, alături de un băiat de 13 ani.

O tânără, aflată la volanul unei mașini, fără a avea permis, a făcut o manevră de mers cu spatele și a acroșat banca pe care se aflau cei doi. Apoi și-a continuat drumul și a fost găsită ulterior, de polițiști, la domiciliu.

Potrivit IPJ Alba, marți, 9 februarie 2021, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit pe raza localității Cărpiniș, comuna Gârbova, pentru soluționarea unui accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 21 de ani, din Cărpiniș, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care a acroșat o bancă din lemn, aflată în fața unei locuințe, pe care se aflau doi minori, un băiat de 13 ani și o fată de 15 ani.

În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spitalul din Sebeș.

După producerea accidentului, conducătoarea auto și-a continuat drumul și a fost identificată, ulterior, de polițiști, la domiciliu, pe raza localității Cărpiniș.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax