Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Cugir: Fetiţă de 8 ani, acroşată de o maşină pe trecerea de pietoni. A suferit traumatism la mână

Publicat

politia O fetiţă în vârstă de 8 ani a suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut luni la Cugir. Aceasta a fost acroşată pe o trecere de pietoni de o maşină condusă de un bărbat din Deva, care nu a anunţat poliţia despre evenimentul rutier.

Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 14.00, la Poliţia Oraşului Cugir s-a prezentat o femeie însoţită de nepoata sa, în vârstă de 8 ani şi a reclamat faptul că fetiţa a fost victima unui accident rutier ce a avut loc pe trecerea de pietoni, la intersecţia străzilor Victoriei cu Tineretului din Cugir.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în jurul orei 12.40, O.N.D., de 60 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere minorei care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşând-o.

Conducătorul auto s-a convins de faptul că minora nu era accidentată grav şi a părăsit locul accidentului fără să anunţe poliţia despre producerea lui.

Ulterior, acesta a fost identificat de către poliţişti, pe raza oraşului Cugir şi a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Minora a fost transportată la spitalul din Cugir, prezentând un traumatism la mâna dreaptă, fără să rămână internată în spital.

Faţă de O.N.D. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax