Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Drâmbar. Tânăr din Ciugud rănit, după ce un motociclist a intrat cu vehiculul într-o ţeavă de gaz. Era sub influenţa alcoolului

Publicat

motocicleta Un tânăr în vârstă de 32 de ani din comuna Ciugud a fost rănit într-un accident rutier petrecut în weekend, la Drâmbar. Era pasager pe o motocicletă al cărei conducător a pierdut controlul vehiculului şi a intrat cu acesta într-o ţeavă de gaz. Conducea sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 1 aprilie, în jurul orei 19.07, un bărbat de 41 de ani din comuna Ciugud, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localităţii Drîmbar, a pierdut controlul asupra acesteia, întrând în coliziune cu o ţeavă de gaz.

În urma accidentului, un bărbat de 32 de ani, din comuna Ciugud, pasager pe motocicletă, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată de acesta fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate