Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sâncel: Un şofer cu alcool „la bord” s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Două persoane rănite

Publicat

politie

accident politia masina politie Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut duminică după-amiaza la Sâncel. Un şofer care se afla sub influenţa alcoolului a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un capăt de pod. Cele două persoane erau pasageri în autoturism.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 2 octombrie, la ora 14.10, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Mihail Eminescu din Sâncel a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că P.I. (67 de ani), din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Jidvei – Blaj, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 57 de ani şi un bărbat de 41 de ani, ambii din Blaj, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru care a indicat valoarea de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax