Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Șard: Un tânăr a căzut cu o motocicleta neînmatriculată și a lovit o mașină. Nu avea nici permis

Publicat

Un tânăr din Ighiu a căzut cu motocicleta pe drum, apoi a lovit un autoturism. Motocicleta nu era înmatriculată, iar el nu avea permis. 

Reprezentanții IPJ Abla au transmsi că la data de 5 martie 2023, în jurul orei 17,30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe DN 74, pe raza localității Șard, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea o motocicletă, a pierdut controlul asupra acesteia, a căzut pe carosabil, iar ulterior în coliziune cu un autoturism.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că motociclistul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta pe care o conducea, iar motocicleta nu este înmatriculată în circulație.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax