Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO: Accident de muncă la UM Cugir, provocat de o explozie, în timpul vizitei ministrului Economiei. Un bărbat rănit grav

Publicat

Un accident de muncă s-a produs luni, 21 august, în jurul orei 12.30, la Uzina Mecanică din Cugir, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

Accidentul de muncă de luni de la Uzina Mecanică (UM) Cugir – soldat cu rănirea gravă a unui angajat – a fost provocat, din primele date, de o explozie la baia de călire.

Victima, un bărbat de 56 de ani, supraveghea o operaţiune, când s-a produs explozia la baia de călire, o soluţie cu sare, încălzită la câteva sute de grade Celsius,  a declarat, pentru Agerpres, şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, Izabella Ursaleş.

Incidentul de la UM Cugir a avut loc în timpul vizitei ministrului Economiei

Incidentul s-a produs exact în aceeași zi în care la Cugir a fost programată vizita ministrului Economiei Radu Oprea.

„Un coleg de la UM Cugir a suferit astăzi un accident de muncă. S-a întâmplat în timp ce eram într-o şedinţă de lucru cu conducerea companiei. Colegul nostru a suferit arsuri şi a fost dus de urgenţă la spitalul din Cugir.

Am luat legătura cu medicii de aici şi am aflat că trebuie transportat de urgenţă la un alt spital care poate să îi asigure tratamentul corespunzător. Îi mulţumesc domnului Raed Arafat pentru sprijinul său”, a transmis, luni, pe pagina sa de Facebook, ministrul Ştefan-Radu Oprea.

Din primele date, ar fi vorba despre un bărbat, care, în timp ce executa lucrări tehnice, ar fi suferit multiple arsuri.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Surse din rândul autorităților au declarat pentru Alba24 că acesta ar fi suferit arsuri de gradul I și gradul II și fost preluat de un elicopter SMURD.

UPDATE 12.54: 

SMURD Cugir a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical calificat, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor unei persoane de sex masculin, acesta prezentând arsuri de gradul I, respectiv gradul II la nivelul membrelor inferioare, superioare și abdomen.

Persoana a fost transportata la CPU Cugir, fiind solicitat și elicopterul SMURD pentru preluarea acestuia.


UPDATE 14.00:

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD de pe elicopter și va fi transportat la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș.

UPDATE, ora 15.39: Persoana rănită a fost preluată de echipajul SMURD – elicopter și transportată la spital.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax