Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT lângă Mihalţ: Trei tineri răniţi după ce două maşini au intrat în coliziune. Unul dintre şoferi nu a dat prioritate

Publicat

politie

masina politie politia Trei tineri cu vârste între 21 şi 22 de ani au fost răniţi într-un accident rutier petrecut marţi după-amiaza la intersecţia DN14B cu 107B, lângă comuna Mihalţ.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 6 decembrie, în jurul orei 13.25, la intersecţia drumurilor 14B, cu DJ107 B, în afara localității Mihalț, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns în intersecție de pe DJ 107B, fără a acorda prioritate unui autoturism condus în direcţia Teiuș – Blaj, de către un tânăr de 21 de ani, din Mediaș, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, trei tineri, cu vârste de 21 şi 22 de ani, toţi pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax