Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident lângă Petreşti, pe DN67C: Maşină răsturnată în afara şoselei, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, într-o curbă

Publicat

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost rănit şi a ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut duminică, lângă Petreşti, pe DN67C. Un tânăr din Săsciori a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara şoselei. Bărbatul care a fost transportat la spital era pasager pe bancheta din spate.

Duminică, la ora 15.05,  Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN 67 C, în afara localității Petrești, un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că F.D.I., de 24 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Săsciori – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a ieşit în afara carosabilului.

În urma accidentului un bărbat în vârstă de 46 de ani, pasager pe bancheta din sparte a autoturismului, a suferit leziuni la cap şi a fost transportat la spitalul din Sebeş de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Citește și FOTO – VIDEO: Accident în lanț pe Autostrada 1 în zona Cunța. 31 de mașini lovite, patru persoane rănite. Circulația spre Sibiu a fost deviată pe DN1

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Fyfy

    luni, 06.01.2014 at 13:52

    „Duminică, la ora 15.05, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN 67 C, în afara localității Petrești, un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.”

    NOTA:
    Ora la care eu citesc informatia este 13.52

    • moderatorul de serviciu

      luni, 06.01.2014 at 22:10

      @Fyfy, da, numai ca tu ai citit articolul LUNI 6 ianuarie la ora 13,52. Trezeste-te, a trecut minivacanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax