Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident MORTAL pe DN1, între Aiud şi Mirăslău. Un bărbat a decedat și trei persoane au fost rănite după o coliziune între două mașini

Publicat

politie, sirena, lumini. girofarUn bărbat și-a pierdut viața și trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, pe DN1, la ieșire din Aiud spre Turda, zona Miraslău. 

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la pe DN1, la kilometrul 414+100 şi au fost implicate două autovehicule.

Un echipaj ISU – Detaşamentul Aiud a intervenit la faţa locului.

UPDATE: Din primele date, o autoutilitară Volkswagen, înmatriculată în judeţul Cluj, a intrat pe contrasens, într-o curbă şi a lovit frontal un Mercedes ML, cu numere de Dâmboviţa. Bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea 51 de ani şi se afla în autoutilitară, la momentul accidentului. Alte trei persoane au fost rănite.

Circulaţia a fost restricţionată pe un sens, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Potrivit ISU Alba, “Detașamentul de pompieri Aiud și SMURD Alba Iulia au intervenit la ora 1.54, pe DN 1, pe raza localităţii Miraslău, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului trei persoane (o femeie și doi bărbați) au fost rănite, iar un bărbat în vârstă de 51 de ani și-a pierdut viața. Pompierii militari au acționat cu o autospecială complexă de intervenție și trei ambulanțe SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical calificat și transportarea victimelor la spital, în cooperare cu un echipaj de la SAJ Alba și pentru scoaterea persoanei decedate dintre fiarele mașinii.”

UPDATE 1: Bărbatul decedat este S.M.A. (51 de ani), cetăţean spaniol. Era pasager în autoutilitară. Şoferul acesteia, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a fost rănit grav şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia. Au mai fost răniţi o femeie în vârstă de 52 de ani, din Cugir şi şoferul autouturismului Mercedes, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Târgovişte.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, „în jurul orei 1.54, poliţiştii din rutieri din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe raza localităţii Mirăslău.

D.C.T. de 62 de ani din Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce a condus o autoutilitară, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum in curba la stânga, semnalizată corespunzător, a pătruns pe sensul opus de mers si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de O.N.F. de 51 de ani din Târgoviște, județul Dâmboviţa.

În urma accidentului, un pasager din autoutilitară, S.M.A. de 51 de ani, cetăţean spaniol, a decedat.

Conducătorul autoutilitarei, D.C.T. a suferit leziuni grave, fiind transportat la Spitalul Județean Alba, iar conducătorul autoturismului, O.N.F. şi M.A.C. pasagera din autoturism au suferit corporale ușoare, rămânând internaţi, sub supraveghere, la Spitalul Județean Alba.

Faţă de D.C.T. sunt continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax