Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO ACCIDENT MORTAL pe DN1, între Aiud și Miraslău: Un angajat al Jandarmeriei a decedat în urma unui impact între două mașini

Publicat

11039535_10153162867919301_1850949733_n Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9.00, pe DN1, între Aiud şi Turda. Un bărbat din Aiud, angajat al Jandarmeriei Alba, şi-a pierdut viaţa, în urma coliziunii dintre două maşini. Acesta împlinise cu o zi înainte 43 de ani.

Potrivit ISU Alba,  un echipaj SMURD a fost chemat să intervină pentru scoaterea persoanei decedate din caroseria avariată a maşinii.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului, traficul fiind blocat timp de aproximativ două ore pe DN1, din cauza accidentului.

UPDATE: În accident sunt implicate un autoturism marca Opel înmatriculat în Alba şi o autoutilitară de Ialomiţa. Persoana care şi-a pierdut viaţa este şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, din Aiud. Celălalt conducător auto a fost transportat la spital.

Din primele informaţii, şoferul maşinii Opel conducea dinspre Miraslău spre Aiud şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara. Bărbatul din Aiud ar fi murit pe loc.

UPDATE1: Circulația a fost reluată în jurul orei 11.00 pe ambele sensuri de mers.

UPDATE 2: Bărbatul care a murit, Teodor Turdăşan, avea 43 de ani şi era jandarm la Aiud. Era căsătorit şi avea un copil de 7 ani. Era angajat la Jandarmeria Alba din 2007. Ca o ironie a soartei, acesta şi-a sărbătorit, vineri, ziua de naştere. Potrivit unor surse, acesta nu obişnuia să consume alcool. Este posibil ca accidentul să se fi petrecut din cauza oboselii la volan.

“Ne aflăm într-un moment extrem de greu, trist, în care, în afara orelor de program, un coleg a suferit un accident de circulaţie, care s-a dovedit a fi fatal. Coleg care s-a distins printr-o activitate foarte bună, prin rezultate remarcabile, prin altruism, geneorizate, fiind un bun camarad. Doresc să transmit tutor celor care l-au cunoscut sincere condoleanţe şi să asigur familia că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă, ca instituţie şi ca oameni, să o ajutăm să treacă peste momentul dificil. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească”, a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, locotenent-colonel Cosmin Jurcoveţ.

UPDATE3: Șoferul autoutilitarei era din Bacău și era angajat al unei firme care se ocupă de construcția autostrăzii Sebeș-Turda. În urma impactului, bărbatul a suferit fracturi și a fost transportat la spitalul din Aiud, apoi la Spitalul Județean Alba.

UPDATE4: Potrivit IPJ Alba, „la data de 7 martie, ora 9.10, pe DN 1, la kilometrul 414, în afara localităţii Miraslău, T.T., de 43 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Turda – Aiud, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară ce era condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Asău, județul Bacău.

T.T. a decedat la locul producerii accidentului, iar celălalt conducător auto a suferit leziuni la piciorul stâng și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax