Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Un Logan a făcut praf gardul unei case

Publicat

Un accident s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 21.30, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, la intersecţia cu intrarea spre Dealul Furcilor. Un Logan aparținând companiei „Albalact” a intrat în gardul unei case de pe strada menţionată, distrugându-l pe o portiune de 8-10 metri.

Din primele informaţii, nu sunt victime. Din declaraţiile celor de la faţa locului, Loganul cobora dinspre cartierul Cetate şi ar fi evitat o altă maşină care a luat curba prea aproape de axul drumului. Încercând să evite celălalt autoturism, şoferul Loganului ar fi tras de volan, ar fi derapat şi a intrat în gard.

De altfel, în aceeași zonă s-au mai petrecut şi alte accidente de acest fel. Pe partea opusă locului unde s-a produs incidentul în urmă cu câțiva ani, un tânăr a decedat după ce autoturismul în  care se afla a derapat și a intrat în scara de beton a unei case.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    joi, 01.03.2012 at 05:07

    Formidabil! Loganul cobora si vezi doamne a evitat o alta masina care nu ar fi circulat regulamentar. Daca ficioru’ din logan n-ar vi avut viteza nu stiu cum ar fi reusit sa strice 10 m de gard si auzi acolo ca a si derapat,In zona aceea la 50 km/h nu ti se intampla nimic orice ai face. Pedeapsa maxima, ne-am saturat de soferi subtiri si increzuti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax