Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE|Accident pe DJ107V, la Sânmiclăuș: Un autoturism s-a răsturnat și trei persoane au fost transportate la spital cu leziuni

Publicat

Sâmbătă dimineaţa, un alt accident rutier s-a produs în Alba, de data aceasta pe DJ 107V, pe raza localității Sânmiclăuș, ce aparţine de comuna Șona. Un autoturism s-a răsturnat în zona gării.

Garda ISU Blaj a fost chemată să intervină pentru acordarea asistenței medicale în cazul a trei persoane care au suferit leziuni, fiind transportate la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei pe carosabil. Un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Alba s-a răsturnat în afara șoselei, fără a intra în coliziune cu alt autovehicul. Pe șosea erau condiţii de polei.

UPDATE1:  În timp ce circula dinspre Șona spre Jidvei, B.D. (57 de ani), un bărbat din Blaj, într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă, însă semnalizată corespunzator, a derapat din cauza vitezei neadaptate la condiții de carosabil umed și a ajuns cu mașina în șanțul de pe contrasens. În mașină se aflau trei persoane. Șoferul a ajuns la spitalul din Alba Iulia cu leziuni grave la coloană, iar soția sa, B.C. (55 de ani)a fost diagnosticată cu traumatism cranian, însă nu a rămas internată în spital. Celălalt pasager, un bărbat de 56 de ani din Blaj nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. În momentul accidentului, șoferul nu se afla sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax