Connect with us
Publicitate

AIUD

Accident pe DN 1, în apropiere de Aiud. Bărbat lovit de un autoturism. Șoferul a părăsit locul accidentului

Publicat

smurd
fotografie cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 35 de ani din Rădești, județul Alba, a fost lovit, miercuri dimineață, de un autoturism, pe DN 1, în apropiere de Aiud. Șoferul, un bărbat de 44 de ani, din Aiud, a părăsit locul accidentuluu, fără a anunța poliția.

Ulterior, acesta a fost depistat de polițiști. Pietonul se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 13 decembrie, în jurul orei 09.30, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, din localitatea Rădești, județul Alba, cu privire la faptul că, în jurul orei 07.00, a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 1, la kilometrul 416 + 500 metri, a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer, în urma unei discuții scurte cu victima, a părăsit locul producerii accidentului, fără a anunța poliția.

În urma accidentului, bărbatul ar fi suferit leziuni corporale ușoare și ulterior a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

„La scurt timp după producerea evenimentului, polițiștii au reușit identificarea conducătorului auto, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Aiud.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat negativ, pentru primul și a evidențiat faptul că pietonul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax