Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN 1 la ieșire din Unirea înspre Turda: O tânără din Germania a fost transportată la spitalul din Aiud

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiază, pe DN 1, la ieșire din localitatea Unirea înspre Turda. Au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au fost rănite. Una dintre victime a fost transportată la spitalul din Aiud. Circulația a fost  blocată timp de peste o oră pe sensul de mers Unirea-Turda.

Din primele informații ale polițiștilor, accidentul s-a petrecut la kilometrul 428 de pe DN 1. Un bărbat de 33 de ani, (C.I.M) din localitatea Sprâncenata, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism în direcția Cluj – Aiud, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens. Acesta a lovit frontal un alt autoturism, înmatriculat în Germania, condus de o tânără de 25 de ani din Regensburg, care circula regulamentar.

În urma impactului, pasagera din dreapta față din autoturismul german, o tânără de 26 de ani din aceeași localitate, a suferit o contuzie toracică și a fost transportată la spitalul din Aiud, unde a rămas sub supraveghere medicală.

           

La data de 28.10.2012, ora 15.36, pe DN 1, în afara localităţii Unirea, C.I.M., de 33 de ani, din Sprâncenata, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cluj Napoca – Aiud, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Germania, condus de o tânără de 25 de ani, din Germania.

În urma accidentului o tânără de 26 de ani, din Germania, pasageră pe locul din dreapta faţă a celui de-al doilea autoturism, a suferit o contuzie toracică rămânând sub supraveghere medicală în spitalul din Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax