Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN 1 la Șelimbăr, Sibiu. Două mașini lovite, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trafic îngreunat

Publicat

Traficul rutier pe DN1 la Șelimbăr, lângă Sibiu, a fost îngreunat miercuri, din cauza unui accident rutier. Sunt implicate două autovehicule și patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1 a sensului Veștem-Sibiu, un bărbat în vârstă de 67 de ani, cetățean străin, a întors neregulamentar. A intrat în coliziune cu autoturismul condus pe banda 2 a aceluiași sens de către un sibian în vârstă de 33 de ani, proiectându-l în afara carosabilului.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto cetățean străin, a soției acestuia, în vârstă de 70 de ani, precum și a celuilalt conducător auto și a unui pasager din mașina condusă de sibian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din mun. Sibiu.

Accident pe DN 1 la Șelimbăr, Sibiu. Patru persoane transportate la spital

Toate cele patru persoane au fost transportate la spital conștiente.

ISU Sibiu două dintre persoanele implicate în accident au rămas blocate în mașină și au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi scoase din autoturisme.

În urma accidentului toate cele patru persoane au fost transportate la UPU Sibiu conștiente:

  • un bărbat în vârstă de 33 de ani cu traumatism toracic
  • un bărbat în vârstă de 41 de ani cu traumatism facial
  • o femeie în vârstă de 70 de ani cu traumatism toracic
  • un bărbat de 67 de ani cu traumatism toracic și de membre inferioare preluat de un echipaj SAJ, solicitat la fața locului.

Știrea inițială

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o motocicletă SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Din primele informații, două persoane au nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Potrivit SAJ Sibiu, în total, echipajele de Ambulanță și ISU au asistat patru persoane implicate în accident.

Echipajul SAJ a acordat asistență medicală unui bărbat în vârstă de 67 de ani care a suferit un traumatism toracic și traumatisme de membre inferioare. Barbatul a fost transportat la UPU Sibiu.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că accidentul s-a petrecut pe DN 1 Brașov-Sibiu, la kilometrul 303, în zona localității Șelimbăr.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane, care sunt conștiente și evaluate medical, două dintre acestea fiind încarcerate.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un sens.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate