Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: ACCIDENT pe DN1, între Aiud şi Turda, la Dumbrava. O persoană rănită. Impact între două mașini

Publicat

22491997_1146336258836586_2424524689741005714_n Un accident rutier s-a petrecut joi seara, în jurul orei 22.00, pe DN1, între Aiud şi Turda, aproape de limita cu judeţul Cluj, în zona localităţii Unirea (sat Dumbrava). O persoană a fost rănită după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un camion.

Persoana rănită este şoferul autoturismului, care a rămas prins între fiarele maşinii. La faţa locului au fost chemate şi echipaje de la descarcerare – ISU Alba, Detaşamentul Aiud.

Traficul rutier este restricţionat.

UPDATE: Şoferul ar fi suferit leziuni mai grave la un picior, este conştient şi a fost scos din maşină. Autoturismul este înmatriculat în judeţul Cluj. TIR-ul transporta cereale şi este înmatriculat în Alba.

UPDATE1: Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri, în jurul orei 23.10, potrivit IPJ Alba.

UPDATE2: Din primele date, şoferul autoturismului (Citroen) ar fi încercat să depăşească o maşină ce circula în faţa sa, pe un segment de drum unde această manevră era interzisă. A intrat în coliziune cu camionul, ce venea de pe contrasens. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Aiud, având fractură la picior.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost anunţat la Poliţie în jurul orei 22.00. S-a produs pe Drumul Național nr. 1, km 429+420 metri, în afara localității Dumbrava.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Dăbica, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară (Citroen – n.r.) din direcția Aiud – Cluj Napoca, a efectuat  manevra de depășire (în zona interzisă, semnalizată corespunzător prin indicator şi marcaj longitudinal simplu continuu) a unui autovehicul care circula în faţa sa și a intrat în coliziune cu o autoutilitară (camionul – n.r.) condusă regulamentar de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Ciuldeşti, judeţul Alba.

În urma accidentului, bărbatul de 21 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Aiud, unde a rămas internat.

sursă foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax