Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş: Motociclist rănit după ce a fost lovit de o maşină, în zona „Trei Poduri”

Publicat

motocilcist Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiază pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş, în zona „Trei Poduri”.

Au fost implicate o motocicletă şi un autoturism, care circulau în acelaşi sens, dinspre Alba Iulia spre Sebeş.

Bărbatul care circula pe motocicletă a fost rănit şi transportat la spitalul din Alba Iulia.

Din primele informaţii, accidentul a avut loc în momentul în care şoferul autoturismului a încercat să vireze stânga, înainte de zona „Trei Poduri” şi nu a observat motociclistul care se afla în depăşire.

Traficul rutier nu a fost blocat pe DN1, la locul accidentului.

UPDATE: Bărbatul care circula cu motocicleta ar fi cetăţean polonez, în vârstă de 35-40 de ani. Autoturismul implicat în accident este un Volkswagen Golf IV, argintiu.

UPDATE1: Poliţia a fost sesizată privind producerea accidentului în jurul orei 15.00. Autoturismul Volkswagen era condus de un bărbat, P.S.S. (37 de ani) din Alba Iulia. Motociclistul, W.T.S. (37 de ani), ar fi suferit fractură de bazin şi fisuri costale.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, „la data de 31.05.2015, ora 15.05, pe DN 1, la km 373, în afara municipiului Alba Iulia, P.S.S., de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Polonia, care era angajat, regulamentar, în depășirea sa.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a rămas internat în spital”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax