Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT pe DN1, la ieșire din Unirea spre Dumbrava. O dubă s-a răsturnat în câmp după ce a fost lovită de un autoturism

Publicat

dubita rasturnata Un accident rutier a avut loc luni dimineața în jurul orei 8.40, pe DN1, la ieșirea din comuna Unirea din județul Alba, între Aiud şi Turda. Traficul a fost blocat mai bine de jumătate de oră după ce două mașini au intrat în coliziune.

Potrivit martorilor, este vorba despre un autoturism marca Ford, înmatriculat în județul Alba și o dubiţă. Traficul rutier a fost blocat pe sensul Unirea – Alba Iulia, în jur de 20 de minute. 

Şoferul autoturismului Ford, care circula în direcția Unirea- Cluj, ar fi pierdut controlul mașinii și a lovit duba de pe sens opus. În urma impactului duba s-a răsturnat în câmp, la aproximativ 100 de metri.

Șoferul dubei a primit ajutor la fața locului. Acesta a suferit răni ușoare la braț și a refuzat transportul la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 11 aprilie, în jurul orei 08.10, pe Drumul Naţional nr 1, pe raza comunei Unirea, M.E., de 26 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Turda – Alba Iulia, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 69 de ani, din municipiul Petroşani.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a fi necesară transportarea sa la spital.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax