Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN1, la intrare în Aiud. O femeie a fost rănită şi transportată la spital, în urma unei coliziuni între două maşini

Publicat

Un accident rutier a avut loc luni dimineața pe DN1, la intrarea în Aiud dinspre Alba Iulia. O femeie de 38 de ani a fost rănită.

Potrivit IPJ Alba, în coliziune au fost implicate două autoturisme înmatriculate în Alba, iar traficul a fost blocat pe un sens de mers, timp de aproximativ o oră.

Din cercetări a rezultat că un tânăr de 28 de ani din Cluj, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe direcția  Alba Iulia – Aiud, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. În timpul manevrei, acesta a acroșat o altă mașină, condusă de o femeie de 38 de ani din Aiud.

În urma impactului, aceasta a suferit leziuni minore.

Victima a fost transportată de urgență la spitalul din Aiud. pentru îngrijiri.

Vă prezentăm comunicatul ISU Alba:

„SMURD Aiud a fost solicitat să intervină pe DN 1, între Aiud şi Teiuş la un accident rutier, produs între două autoturisme. În urma accidentului o persoană a fost rănită. Pompierii miitari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, în cooperare cu Serviciul de Ambuanţă Aiud pentru scoaterea persoanei rămase captive între fiarele contorsionate ale maşinii, pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportarea acesteia la spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax