Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN1, la Miraslău: Bărbat beat care a vrut să traverseze prin loc nepermis, lovit de o mașină condusă de un şofer polonez

Publicat

politie masina sirena luminiUn bărbat de 55 de ani din comuna Unirea a fost lovit de o mașină după ce a încercat să traversese strada printr-un loc nepermis. Bărbatul a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spitalul din Aiud.

Din datele IPJ Alba, sâmbătă, la ora 23.55, pe Drumul Naţional 1, pe raza localităţii Miraslău, O.I.N., de 55 de ani, din comuna Unirea, în timp ce circula ca pieton, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost surprins şi accidentat de către un autoturism condus în direcţia Alba Iulia – Turda de un cetăţean polonez, în vârstă de 33 de ani.

În urma accidentului, pietonul, care se afla sub influenţa alcoolului, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatule etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax