Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN7, în zona trecerii de cale ferată, între Şibot şi Orăştie. Femeie rănită, după ce un Logan s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

O tânără de 31 de ani a fost rănită în urma unui accident petrecut sâmbătă, în jurul amiezii, pe DN7, între Şibot şi Orăştie. Evenimentul rutier a avut loc în zona trecerii de cale ferată de pe drumul naţional.

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism Dacia Logan înmatriculat în Hunedoara a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului. O tânără de 31 de ani, aflată pe locul din faţă dreapta al autoturismului a suferit leziuni şi i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului.

UPDATE: Şoferul, un tânăr de 22 de ani din Orăştie, P.I.M., ar fi pierdut controlul volanului din cauza neatenţiei. În urma accidentului, şi el a suferit leziuni. Tânăra de 31 de ani care se afla în maşină, P.M.V. este din Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax