Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe DN75, între Poşaga şi Sălciua: Impact între un autoturism şi un SUV. Patru persoane au fost transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara pe DN75, în judeţul Alba, la ieşirea din localitatea Poşaga spre Sălciua, în Munţii Apuseni. Patru persoane, printre care şi un copil de 5 ani, au fost transportate la spital.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune. Un Ford Focus înmatriculat în Alba, în care se aflau trei persoane, inclusiv un copil de 5 ani, a pătruns pe contrasens şi a lovit un SUV Mazda înmatriculat în Cluj.

Copilul acuza dureri în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Câmpeni, alături de celelalte persoane din Focus şi una din Mazda.

Accidentul s-a petrecut pe DN75, la kilometrul 120+950 de metri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 20.22,  pe DN 75, la km 120, în afara localităţii  Sălciua, I.M., un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Turda – Baia de Arieş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Vatra Dornei, judeţul Suceava.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism şi alte două persoane, pasagere în autoturismele implicate în accident, au suferit leziuni corporale ușoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax