Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Trei persoane rănite după un impact între trei mașini. Trafic blocat

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți dimineața, în jurul orei 11:10, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Trei persoane au fost rănite după un impact între trei mașini. Unul dintre autovehicule a lovit un stâlp de electricitate.

Evenimentul rutier s-a produs între giratoriul de la intersecția cu nodul Autostrăzii A10 Alba Iulia Sud și cel de la intersecția cu strada Mărășești. Traficul rutier este oprit. 

Actualizare, ora 11:50 – Potrivit IPJ Alba, la locul accidentului de pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia (zona din spatele gării), traficul rutier se desfășoară cu restricții, pe o bandă de circulație, alternativ.

Din primele date, în accident au fost implicate trei autovehicule, iar trei persoane primesc îngrijiri medicale.

Actualizare, ora 11:40 – Potrivit ISU Alba, forțele au ajuns la locul accidentului. Sunt trei persoane care necesită îngrijiri medicale.

La locul accidentului se deplasează și un echipaj de la Electrica deoarece o mașină a lovit un stâlp de electricitate.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea masurilor specifice și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe centura Alba Iulia.

Din informatiile primite ar fi vorba despre patru autovehicule implicate, șase participanți la trafic din care patru ar necesita îngrijiri medicale.

Salvatorii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax