Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe Transfăgărășan. Copil de 9 ani, pasager pe o motocicletă, rănit după ce un autoturism a intrat pe contrasens

Publicat

Un copil în vârstă de 9 ani și un bărbat, cetățeni străini, au fost răniți într-un accident rutier petrecut luni după-amiaza pe DN 7C – Transfăgărășan. Cei doi circulau pe o motocicletă, când au fost loviți de un autoturism.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut între Cârțișoara și Bâlea Cascadă.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism, în timp ce conducea autoturismul spre Cârțișoara, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus.

Conducătorul motocicletei, în vârstă de 54 de ani, și un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe motocicletă, cetățeni străini, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Teleorman.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Traficul se desfășoară alternativ.

Potrivit ISU Sibiu, copilul a primit îngrijiri medicale de la echipaj SMURD al Punctului de Lucru Avrig. A fost transportat la CPU Luther cu traumatism la un picior.

De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat și un echipaj SAJ, care a transportat la UPU Sibiu pentru îngrijiri medicale, un bărbat de 54 de ani.

sursă foto: sibiuindependent.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax