Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier grav pe DN75, în localitatea Boncești. Șoferul unei mașini a decedat, după ce s-a izbit de un copac

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, pe DN 75 în localitatea Boncești. Un bărbat a pierdut controlul mașinii, înmatriculate în județul Alba,  și a intrat  într-un copac. În urma impactului bărbatul a rămas prins în caroseria maşinii, iar după scoaterea sa din autoturism, echipa SMURD a trebuit să intervină pentru manevre de resuscitare, însă fără succes.

Şoferul mașinii nu a putut fi salvat și a decedat în jurul orei 9.30. Este vorba despre un tânăr din Câmpeni, de 28 de ani, care, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a izbit cu maşina de un pom de pe marginea drumului.

Tânărul care şi-a pierdut viaţa este Flavius Bobar, din Câmpeni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 8.27, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că pe DN 75, pe raza oraşului Cîmpeni – localitatea Bonceşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că B.F., de 28 de ani, din oraşul Cîmpeni, jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Cîmpeni – Bistra, nu a adaptat viteza de deplasare la ieşirea dintr-o curbă, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă, iar, după impactul avut cu mai mulţi arbori, s-a oprit în vegetaţia crescută lângă albia râului Arieş.

Ca urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a decedat. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor producerii accidentului rutier.”

 

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. j

    vineri, 28.02.2014 at 11:46

    Dumnezeu sa-l odihneasca! Prieten bun, Adio Al-qaida! Avea 28 de ani, nu 38!

  2. C.R.

    vineri, 28.02.2014 at 16:30

    Aseară te-am văzut ultima data:((( dragul meu prieten, si mi-ai zâmbit!

  3. L.M.

    vineri, 28.02.2014 at 18:44

    Pacat ,Dumnezeu sa-l odihneasca ! Grija mare tinerilor ,viteza UCIDE ,CEI DRAGI VA ASTEAPTA

  4. dany

    miercuri, 05.03.2014 at 20:34

    Dumnezeul sa-l odihneasca dragul meu verisor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax