Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia. Un bărbat a fost rănit după ce două mașini s-au lovit, pe Calea Moților

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a petrecut miercuri seara, în zona intersecției dintre Calea Moților și strada Varese din Alba Iulia. O persoană a fost rănită după ce două mașini s-au lovit, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere la un accident rutier cu două autoturisme implicate și o persoană încarcerată.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în jurul orei 18.30, un bărbat de 73 de ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism în intersecţia străzii Varese cu Calea Moţilor din Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Ighiu, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, şoferul vinovat de producerea accidentului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele situaţii”.

UPDATE, ora 19:15: Persoana a fost descarcerată și este transportată la spital pentru investigații medicale mai amănunțite.

Traficul s-a desfășurat temporar pe un singur sens de mers.

Potrivit unui martor, șoferul unui autoturism marca Ford Ka a ieșit cu mașina de pe strada Varese în strada Calea Moților, unde a fost lovit de un alt autoturism marca BMW care circula din direcția Micești – Alba Iulia.

În urma impactului, șoferul autoturismului marca Ford Ka a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor. Bărbatul a fost transportat la spital.

Foto, video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andreea

    joi, 13.12.2018 at 12:54

    Păi da băi ca ăștia care își iau BMW își cumpără și strada odată cu rablamentu lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax