Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | ACCIDENT în Războieni: Tânără în comă la spital, după ce a fost lovită de o maşină, pe trotuar. Şoferul era sub influenţa alcoolului

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un accident rutier grav s-a produs miercuri, în jurul orei 16.00, pe raza localităţii Războieni din judeţul Alba. O tânără a fost lovită de un autoturism al cărui şofer, aflat sub influenţa alcoolului, s-a răsturnat cu maşina pe trotuar. În urma impactului, fata a fost transportată la Spitalul Municipal din Aiud în stare gravă.

UPDATE: Din primele informaţii, accidentul s-a produs după ce un tânăr în vârstă de 33 de ani, C.S.M. din Ocna Mureş, aflat la volanul unui autoturism Opel Zafira, pe direcţia Unirea – Lunca Mureşului, a pierdut controlul volanului, într-o curbă, s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat pe trotuar, unde se afla o tânără de 26 de ani, B.B.A., din Războieni.

Fata este în comă, suferind traumatism cranian şi prezentând otoragie.

Şoferul autoturismului se afla sub influenţa alcoolului: avea 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului, maşina a rupt şi o ţeavă de gaz, fiind luate măsuri pentru evitarea pericolului de explozie.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15,35, pe DJ 107 F, la kilometrul 3, pe raza localităţii Războieni, C.S.M., de 33 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Unirea – Lunca Mureşului, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod după care autoturismul a acroşat-o pe o tânără în vârstă de 26 de ani, din Războieni, care se afla pe trotuar, în dreptul imobilului cu numărul 242.

În urma accidentului, tânăra a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Aiud, de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,74 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. AD

    miercuri, 18.02.2015 at 22:59

    Cat de usor poate un cr3tin cu IQ de Neanderthal sa distruga viata unei persoane/familii…

  2. nicoleta

    joi, 19.02.2015 at 02:13

    Sa vedem acum ce FAc autoritatile romane unui nenoricit ce mía distrus familia si poate lasa doi copilasi fara mama sa va vad acum ce faceti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax