Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT rutier în Șard. Un tânăr de 20 de ani din Ciugud a ajuns la spital după un impact între două motociclete

Publicat

accident motocicletaUn tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Ciugud a ajuns la spital, duminică, după ce s-a izbit cu motocicleta pe care o conducea de o altă motocicletă care circula în fața sa. Bărbatul nu avea permis de conducere iar motocicleta condusă de acesta nu era înmatriculată în circulație.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 septembrie, în jurul orei 17.00, pe DJ 107 H, pe raza localităţii Şard, D.R.V., de 20 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce circula pe un motociclu, nu a păstrat o distanta corespunzătoare în mers faţa de un motociclu ce circula în faţa sa, condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Ighiu, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, primul motociclu a fost proiectat într-un autoturism ce era condus de un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, D.R.V. a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că D.R.V. nu poseda permis de conducere, iar motocicleta condusă de acesta nu era înmatriculată în circulaţie. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, care, pentru şoferul autoturismului a indicat rezultat negativ, iar pentru conducătorul de 27 de ani al motociclului, a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax