Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier într-un sat lângă Cetatea de Baltă. Un tânăr de 22 de ani fără permis a ajuns cu maşina într-un stâlp

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri seara, în satul Tătârlaua, lângă Cetatea de Baltă. Doi tineri aflaţi într-un Seat Toledo înmatriculat în Franţa au ajuns la spital, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina într-un stâlp.

Tânărul de 22 de ani aflat la volanul autoturismului nu poseda permis de conducere, iar în maşină se mai afla un adolescent de 16 ani. Cei doi au suferit leziuni la nivelul capului şi au fost transportaţi la spital, însă nu a fost necesară internarea lor. Pentru că emanau miros de alcool, le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări la faţa locului, drumul din satul Tătârlaua, în zona bisericii din localitate, unde s-a produs accidentul, era acoperit de polei, iar şoferul de 20 de ani nu figura ca având permis de conducere. Autoturismul Seat Toledo a fost avariat în partea dreaptă faţă, în urma impactului cu stâlpul de beton din reţeaua de curent electric.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00. Tânărul de 20 de ani se întorsese de curând din Franţa.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 26.12.2012, ora 19.06, poliţia a fost sesizată în legătură cu faptul că în localitatea Tătârlaua din comuna Cetatea de Baltă, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că S.G.P., de 22 de ani, din Tătârlaua, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Tătârlaua-Crăciunelu de Sus, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a energiei electrice.

În urma accidentului conducătorul autoturismului şi pasagerul din partea dreaptă, un tânăr de 16 ani, din Tătârlaua, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a fi necesară internarea în spital.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax