Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | Accident rutier între Geoagiu de Sus și Stremț: O persoană transportată la spital în urma coliziunii dintre două mașini

Publicat

politie

Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza, între Geoagiu de Sus și Stremț. O mașină a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism. O persoană a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la spital.

Din informațiile oferite de IPJ Alba, accidentul s-a produs între un Volkswagen Polo înmatriculat în județul Cluj, care, în timp ce circula dinspre Valea Mănăstirii înspre Teiuș a pătruns pe contrasens și a lovit o Dacia 1310 cu numere de Sibiu, care circula regulamentar.

În Volkswagen Polo se aflau șoferul și o pasageră. În urma accidentului, pasagera a suferit leziuni ușoare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.57, pe strada Principală din localitatea Geoagiu de Sus, B.D.L., o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Geoagiu de Sus.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Petroşani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi nu a rămas internată în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax