Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | Accident rutier la ieșire din Blaj: Biciclist lovit de un autoturism. A fost rănit și transportat la spital

Publicat

Un biciclist a fost rănit într-un accident rutier produs duminică seara, la ieșire din Blaj, pe DJ 107 F, la kilometrul 48 + 200 m. Omul a fost lovit de un autoturism și a fost transportat la spital.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, un autoturism marca Mitsubishi Pajero a surprins un biciclist care circula neregulamentar, pe contrasens. Acesta a fost rănit și transportat la spitalul din Blaj.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 19.25, Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107, la ieşirea din municipiul Blaj spre Mănărade, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că O.I., de 47 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Cergău, nu l-a observat pe S.P.D., de 35 de ani, din  municipiul Blaj, care circula pe o bicicletă, acroșându-l.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale grave în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax